Frakt og levering

Vi sender ut varene så raskt vi kan, og senest tre virkedager etter bestilling. Vanligvis er pakken allerede på vei dagen etter bestilling. Leveringstid vil normalt være 2-5 virkedager fra du får e-post om at pakken er sendt.

Priser: Kr 69 for små pakker inntil  2 kg levert i postkassen,  kr 119 for pakker over 2 kg levert til utleveringssted.

Dersom en pakke skulle bli forsinket i posten og du ikke har mottatt den innen 14 dager, ta kontakt med oss. Kjøper har ansvar for at korrekt adresse er oppgitt ved bestilling.

Dersom pakken ikke hentes innen 7 dager på utleveringsstedet blir den sendt i retur til oss. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene. Om den skal sendes på nytt, blir kunden belastet for frakten.

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt uten at dette kommer frem i nettbutikken.

Retur

Ønsker du å sende hele eller deler av ordren din i retur er det viktig å fylle ut returskjema som følger med i pakken eller her med ordrenr og en kort beskrivelse av hvorfor den kommer i retur, legge returskjema i pakken sammen med varen(e) og pakke forsvarlig, deretter sende pakken med posten, når vi har mottatt din retur vil den bli behandlet innen maks 14 dager etter vi har mottatt returen.

Vi refunderer for varen og ikke frakten, frakten må kunden dekke selv.

Har du valgt klarna har du 30 dager frist på å betale fakturaen, vi anbefaler at kunden betaler fakturaen fra klarna i påvente av returen for å unngå purring, når vi har mottatt returen vil kunden bli refundert for varen(e), dette er noe som kan ta noen dager. Har du ikke betalt fakturaen vil du få en oppdatert faktura fra klarna.
Har du betalt med vipps vil du bli refundert og pengene vil komme tilbake på kontoen det ble betalt fra innen noen dager.

Ved reklamasjon dekker vi frakten og sender returetikett på mail eller pr post.