Om våre babynest

Våre babynest er designet og håndlaget her hos oss i våre lokaler i Dikeveien, Fredrikstad. Vi har derfor meget god kvalitetskontroll ned til  hver minste detalj på våre produkter.

Våre babynest gir babyen en trygg og myk start på livet og danner et fint rede som omfavner den lille kroppen og gir en lun trygghetsfølelse. Nestet kan brukes fra nyfødt til barnet er ca +/-7 mnd. De kan brukes i sofa, på gulvet, vugge, sprinkelseng eller samsoving med foreldrene.

Våre babynest er laget av bomullstoffer. I bunnen er det en 3 cm tykk polyester fiber madrass. Kantene rundt er godt fyllt med flammehemmende og øko-tex sertifisert myk polyester fyll. Alle babynest har en skjult sikkerhetslomme til å legge snorene i når nestet er strammet.

Alle våre babynest kan fåes med eller uten hvit blondekant rundt.

Du kan også komponere din egen babynest med dine favoritt farger.

Materialer i babynestet

Tekstiler/stoffer: Vi bruker kun 100% bomull stoffer som er øko-tex sertifiserte, standard 100 til våre babynest. Våre tekstiler kjøper vi fra Norske og Europeiske forhandlere og produsenter

Madrass: Våre madrasser er Norskproduserte og spesiallaget til våre babynest. Madrassen er av type polyester fiber. Madrassen er fast og ikke for myk, som er etter LUB  sine annbefalinger. (Landsforeningen uventet barnedød)

Fyllvatt: Fyllvatten vi bruker er norskprodusert polyester fyll. Den er øko-tex sertifisert og flammehemmende. Kanten på babynestet er kompakt men fortsatt luftig.

Trefiberplate: Våre babynest er i tillegg utstyrt med en 3 mm trefiberplate i bunnen, som gjør nestet mer stabilt og trygt. Platen er laget av presset trefiber helt uten skadelige og giftige tilsetninger. Om du syntes nestet blir for stivt med platen i kan den lett taes ut ved å åpne glidelåsen i bunnen.

Øko-tex

Øko-Tex er et sertifikat som garanterer at tekstilene er fritt for helseskadelige kjemikalier og skal ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer.

Våre babynest er litt større, noe som gjør at du kan få gleden av det lenger. Våre babynest vokser med barnet ved å åpne i bunnen etterhvert som barnet blir større.

Madrassen har innvendig mål på 33×70 cm. Kombinasjonen av tykk madrass, godt med fyll i kantene rundt og plate i bunnen gjør at nestet blir veldig fast og stødig i formen. Trygg og lett å flytte på (ikke med barnet i).

Vask av babynestet

Nestet kan vaskes på 40 grader finvask. Ta ut madrassen og madrass-platen. Madrassen vaskes for hånd.

Anbefaler lufttørking på stativ.

Har du en av våre eldre modeller som ikke har glidelås må hele nestet vaskes i maskinen.

NB! Vi anbefaler ikke bruk av lo-rulle på babynestets fylte kanter, da fiber av vatten kan bli dratt ut igjennom stoffet.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du skulle lure på noe om våre babynest. Vi ser frem til å høre fra deg!